CUM COMAND

1

Vezi produsele noastre

Informeaza-te cu atentie in ce priveste produsele noastre pe paginile site-ului Veno-Farm.ro  In cazul in care exista precautii sau contraindicatii, citeste-le cu atentie pentru a fi sigur ca produsul este potrivit nevoilor tale de sanatate

2

Initiaza comanda

Daca ai hotarat sa achizitionezi unul sau mai multe dintre produsele noastre, fa click pe oricare dintre butoanele de comanda portocalii din pagina si vei fi directionat catre formularul de comanda. Poti alege sa mergi direct la formularul de comanda si sa incepi sa introduci datele tale.

3

Introdu cu atentie datele de livrare

Trimiterea unei comenzi nu este conditionata de crearea unui cont pe site-ul nostru. Avem nevoie insa ca datele tale de livrare (nume, prenume, adresa etc.) sa fie completate corect, astfel incat comanda sa poata ajunge in cel mai scurt timp la tine.

4

Alege pachetul pe care il doresti

Odata completat formularul de comanda, poti alege pachetul dorit (din butonul portocaliu situat sub e-mail). Poti opta pentru una, doua sau trei creme. Pentru pachetele de doua sau trei cutii pretul este mai avantajos iar transportul este gratuit.

5

Plaseaza comanda

Dupa ce ai introdus datele de livrare si ai ales pachetul dorit, poti face click pe butonul portocaliu "COMANDA ACUM". Asta e tot. Comanda ta a fost plasata. Pe ecranul telefonului, tabletei sau calculatorului de pe care ai comandat produsele vei primi un mesaj de confirmare, care te anunta ca operatorii nostri au inregistrat comanda si o vor livra catre tine in 24-48 de ore. In anumite situatii, exista posibilitatea de a fi contactat telefonic de catre unul dintre operatori pentru a completa anumite detalii necesare livrarii.

6

Metode de plata

Plata pentru produsele Venofarm se face numerar la livrarea comenzii.
Close Menu
×

Cart